Новини

50 Cent представив новий драматичний кліп на пісню «Still Think I’m Nothing» Ft. Jeremih

8 декабря 2017

Минулого місяця 50 Cent повернувся в музичну індустрію з новою піснею «Still Think I’m Nothing», до запису котрої долучився Jeremih. Тепер виконавець «In Da Club» і його колега постали в екранізації пісні.

Знімання очолив режисер Ейф Рівера. Відео розповідає історію парубка, який зіштовхується з чоловіком на тихій вулиці. Потім сюжет змінюється: глядачеві показують, як головний герой із нікого став кимось. Час від часу виринає і 50 Cent, а от Jeremih ніде не видно.

Продюсером «Still Think I’m Nothing» став Bongo By The Way. В інтерв’ю для Hip Hop N More виходець із Нігерії поділився процесом створення пісні. «Уся історія почалася з цього: приготував пісню з Jeremih і Hitmaka. А Mario [із G-Unit] з’єднав усі кінці та посприяв тому, щоб Фіфті почув це, і Фіфті сподобалося», – деталізував продюсер.

На додаток до цього треку, 50 Cent раніше підтвердив на подкасті DJ Whoo Kid’а «Whoolywood Shuffle», що він працював над сумісним треком «On Something» із Gucci Mane. Усе ще має бути підтверджено, коли фанати зможуть послухати записану ними пісню.