Новини

50 Сent винен гроші навіть власному синові

24 мая 2019

Це, здається, найцікавіший поворот сюжету. Про 50 Cent’а не раз згадували у ЗМІ через скарги від осіб, яким він заборгував гроші. Знайшлися такі особи й серед членів сім’ї репера.

21-річний син виконавця Маркіз Джексон завітав на свою інстаграм-сторінку, щоб 23-го травня привітати сестру Мію Джей із днем народження. І тут 42-річний актор комедійного серіалу «Штат Блакитна Гора» Пейдж Кеннеді пише в розділі коментарів: «Агов, синку, скажи своєму таткові, щоб той повернув мені гроші».

У відповідь на це, Маркіз написав: «Трясця, він мені теж винен гроші».

Якщо Маркіз каже правду, це значить, що справи в Фіфті геть кепські.

До слова, репер і його син раніше обмінювалися брудом у соцмережах. Якось артист, наприклад, покепкував із нащадка: «У тебе такий спраглий вигляд, наче ти пити хочеш, усе гаразд? Батьківська підтримка завершилася». На це Маркіз відповів: «І ви дивуєтеся з того, що я не поважаю його як чоловіка та батька? У тебе був хороший початок, але це вже з років десять як минуло. Тобі сорок із гаком, саме час подорослішати».

А в листопаді 50 Сent зазначив, що не сумував би, якщо раптом його сина та Кайла Макґріффа (батьком котрого є Кеннет «Supreme» Макґріфф, ворог Фіфті) зіб’є автобус. Слідом за бурхливою реакцією на ці слова репер пояснив свою позицію:

«Я не маю жодної недоброзичливості щодо будь-кого, хто живе на цій землі. Люди роблять висновки з негативу, який син Шаникви [Шаниква Томпкніс – мати Маркіза] спрямовує на мене. Я заплатив його матері мільйон триста шістдесят тисяч доларів на можливості, яких я ніколи не мав».