Новини

72-річна Шер відновлює гастролі

10 сентября 2018

Хітмейкерка «Believe» поділилася планами виступати для фанів у межах «Here We Go Again Tour». Ним вона просуватиме свій майбутній кавер-альбом з піснями гурту ABBA «Dancing Queen».

Про серію концертів стало відомо під час появи виконавиці на шоу Еллен Дедженеріс 7-го вересня. Назва нової гастрольної програми пов’язана з фільмом, у котрому нещодавно знялася Шер – «Mamma Mia! 2» (в оригіналі – «Mamma Mia! Here We Go Again»). Пісні шведських легенд естради стали джерелом натхнення для творців стрічки.

Розпочнеться тур у січні наступного року у місті Форт-Маєрс, Флориді. Триватиме він до травня, коли співачка виступить у Сент-Полі, штаті Міннесота.

Артистка й акторка була змушена скоротити свої гастролі «Dressed to Kill» у 2014 році після того, як її підкосила вірусна інфекція. Спочатку вона планувала лишень перенести дати концертів, але зрештою відмовилася від поїздки в цілому, оскільки хвороба «повністю спустошила» знаменитість.

Нині Шер наполягає, що вона в найкращій за все своє життя формі. Коли співачку під час вищезгаданого телешоу запитали, як часто вона працює, та відповіла: «Не щодня, але чимало часу». Суперзірка також перелічила вправи, які регулярно виконує:

«Я зосередилася на вправі «Пожежний гідрант». У мене також є тренажер, на якому я виконую присідання. Мушу зізнатися, що я також удаюся до старомодних танцювальних рухів – зумби».

Минулого місяця Шер пригадала випадок, коли Джек Ніколсон охрестив її «старою та непривабливою» для Голлівуду.