Новини

Адам Ламберт підготував містичний кліп на пісню «New Eyes»

16 мая 2019

Адам Ламберт повернувся з новим синглом «New Eyes», появу котрого анонсував минулого тижня, і супровідним музичним відео на нього. Душевна й спокуслива пісня буде включена в майбутній альбом співака «Velvet» і є поверненням до класичних рок-пісень сімдесятих років із домішками соулу, фанку, а також елементами Arctic Monkeys і Pink Floyd.

Кліп теж сповнений естетикою сімдесятих. У ньому переплетено ряд історій, які пробуджує зелене світне зілля. Напій то пробуджує в героях пристрасть, то змушує істерично сміятися. Сам Адам у відеоролику співає в клубі. У композиції йдеться про романтичне зачарування чиїмось таємничим поглядом.

Наприкінці екранізації хтось заходить до клубу, тим часом на екрані мерехтить напис: «Далі буде». В анонсі щодо прем’єри пісні зазначено, що незабаром прибуде продовження кліпу (швидше за все разом із черговою піснею).

Про композицію «New Eyes», авторами котрої стали Адам, Періс Карні та Джеймі Сієрота, артист розповів:

«Я хотів, щоб мій перший сингл відображав мій поточний стан розуму і привернув слухачів до романтичної, земної вібрації. New Eyes – це любовний лист на адресу невинності та до пошуку нових пристрастей».

Адам планує виконати «New Eyes» наживо в фіналі одного з телешоу 19-го травня.