Новини

Адам Левайн розповів про стать другої дитини. Це буде хлопчик чи дівчинка?

8 ноября 2017

У вівторок на одній із телепрограм Адам оголосив, що в нього з його обраницею-моделлю буде ще одна донька.

«Це дівчинка, у нас буде ще одна дівчинка, – розповів Левайн, а також поділився, що бажає мати велику сім’ю: Я хочу багато дітей, щоб поринути в хаос». Дружина, за словами співака, солідарна з ним: «Вона була єдиною дитиною в сім’ї, тож вона налаштована на сотню крихіток. Не знаю, чи вдасться мені це зробити. Це велика кількість дітей».

Наразі Прінслу на сьомому місяці. Левайн мовив, що вагітність перебігає добре. «Вона неймовірна. Вона ніби чемпіон світу. Ви б навіть не здогадалися, що вона на сьомому місяці вагітності», – зазначив артист.

Поговорив Адам і про первістка – Дасті Роуз. Їм’я дівчинці обрала якраз Еллен Дедженерес, яка розпитувала Левайна під час програми. «Я побачила троянду [прим.: в оригіналі – «rose»] і подумала про Роуз, а потім мені почулося ім’я «Дасті Роуз» і поміркувала: «Це чарівне ім’я». А згодом я надіслала його тобі, і ти такий «Саме це ім’я»», – поділилася ведуча.

На запитання, чи обере вона ім’я для другої дитини, господарка шоу відповіла: «Сказати, що я назвала одну з твоїх дітей – не видатна історія, але назвати двох – якраз видатна». 38-річний співак погодився з нею: «Це буде сумісним зусиллям». Іще він мовив, що вже працює над цим питанням зі своєю 28-річною дружиною.

Левайн і Прунслу пов’язали себе шлюбними путами 2014 року, через рік після заручин. Янгол «Вікторія Сікрет» повідомив про очікування другої дитини у вересні. Вона виклала новину на своїй сторінці в Інстаграмі. Це був самознімок у бікіні перед дзеркалом у ванній, на якому було видно зростаючий живіт. Поруч виднівся коментар: «Другий раунд».