Новини

Адель примножила своє резюме ще двома музичними нагородами

21 сентября 2017

Адель стала дворазовою переможницею премії «BBC Music Awards». Її студійник «25» охрестили альбомом року, а хіт «Hello» – піснею року. Нагороду прийняв її друг Роббі Вільямс. Він зачитав звернення від співачки. У ньому та зазначила, що почувається трохи зле у зв’язку з перемогою, адже альбом готувався так довго. «Але, тим не менше, ви знаєте, я люблю вас. Завжди любила й буду любити», – переказав слова колеги виконавець.

Також Вільямс додав своє привітання: «Велика честь приймати цю нагороду від її імені. Це хороший альбом і ти – вельми гідна переможниця, а також дивовижна мати. Вона неймовірна мати, яка так наполегливо працює. Люблю тебе, Адель!».

На церемонії також нагородили гурт Coldplay, якому дісталася відзнака «Артист року». Кріс Мартін та його одногрупники відгукнулися про перемогу у відеозверненні зі стадіону в Мельбурні, Австралії. 

Мартін мовив: «Нам щойно сказали про те, що ми здобули «Артиста року». Вибачте, ми не там, ми збираємося вийти на сцену в Австралії. Дивимося на всіх вас і любимо, і ми так удячні, і побачимося з вами незабаром. Величезне спасибі й до побачення».

Колектив The 1975 відкривав шоу треком «The Sound», а Вільямс закривав. На церемонії також були присутні Джон Ледженд, Крейґ Девід і Лукас Ґрехем.