Новини

ALEKSEEV поділився відвертим кліпом на пісню «Сберегу»

4 июня 2018

За сюжетом, історія стосунків героя рядок за рядком виливається на сторінки авторської книжки. Пальці вистукують на друкарській машинці спогади з минулого. Образи з пам’яті народжують новий твір, де можлива інша реальність. І вже складно вловити різницю між справжнім і віртуальним.

Разом із локаціями змінюється атмосфера й настрій людей у кадрі. Уперше за творчу кар’єру ALEKSEEV знімався у відвертій сцені. Із головною героїнею, учасницею Freedom Ballet Марією Колосовою, артист приймав душ. Побачити цю сцену можна наприкінці музичного ролика.

«Грати закоханих – велике випробування. Ваші стосунки починаються, коли режисер гукає «Мотор!», і закінчуються, щойно оператор відведе камеру. Фінальна сцена, де ми з Машею приймаємо душ, далася нам дуже непросто. Спочатку нічого не виходило: переважало збентеження й усе здавалося несправжнім. Навколо тебе чимало людей. Вони бажають підтримати, але це тільки збиває. Тобі хочеться все кинути й піти геть, але ти не можеш підвести, і доводиться вживатися в роль», – поділився співак.

Сингл «Сберегу» артист представив на свій день народження менше двох тижнів тому. Відтоді із ним на Ютюбі ознайомилися півмільйона разів.

Нижче можна переглянути свіжу екранізацію.