Новини

ALEKSEEV презентує дебютний альбом-новелу «Пьяное солнце»

21 сентября 2017

Десять композиції в альбомі ALEKSEEV складаються в одну цілісну розповідь, в якій йдеться про почуття співака за останній період часу.

ALEKSEEV: «Між рядків альбому «Пьяное солнце» — моя особиста система координат, карта душі. Найбільш проникливі слухачі можуть зібрати мене по частинах, по піснях. Зрозуміти. З трепетом і любов’ю, я представляю свій перший альбом — підсумок півторарічної роботи моєї великому команди, предмет моєї гордості і результат великої любові до моїх шанувальників».

Дебютний альбом став підсумком діяльності першого успішного року творчого шляху виконавця, насиченого перемогами, рекордами і гастролями. Лише за один рік ALEKSEEV завоював прихильність публіки своїм голосом і хітами, відіграв більше ста сольних концертів, здобув нагороди «Відкриття року» та «Пісня року», а також побував на вершинах хіт-парадів.

Офіційному релізу альбому ALEKSEEV «Пьяное солнце» на iTunes 2 грудня, передує презентація диска в столичному концертному клубі Caribbean Club. 29 листопада в акомпанементі нового розширеного складу музикантів, артист заспіває свої хіти «Пьяное солнце», «Снов осколки», «А я пливу» та інші. Гості презентації першими почують відразу три прем’єри пісень від ALEKSEEV!

ALEKSEEV: «Концерт 29 листопада для мене особливий. Це дуже трепетно — представляти свою першу платівку. Кожен день ми з командою в різних містах і країнах, а цю виняткову подію хочеться відзначити саме тут, у моєму місті. Я запрошую вас провести вечір 29 листопада разом».