Новини

ALEKSEEV презентував пісню і кліп «Чувствую душой»

21 сентября 2017

Надихнувшись твором британського письменника і філософа Оскара Уайльда, Алан Бадоєв створив кліп для ALEKSEEV. Четверта спільна відео-робота кліпмейкера і молодого артиста передає історію Доріана Грея. Як і його літературному прототипу, герою вдається з роками залишатися таким самим красивим зовні, але фінал кліпу, авторства Бадоєва, відрізняється від класичного твору.

«Мистецтво — дзеркало, що відбиває того, хто в нього дивиться, а зовсім не життя»,— цитатою з роману Уайльда прокоментував вихід нового кліпу ALEKSEEV Алан Бадоєв на своїй сторінці в соцмережі.

 

 

 

Знімання відбувалося в сонячній Каліфорнії, на локаціях у заміській частині Лос-Анджелеса.

ALEKSEEV: «Спочатку ми опинилися у великому дерев’яному будинку на пагорбі, звідки відкривався неземний краєвид. Виявилося, що господар цього будинку побудував його своїми руками. Через дев’ять годин ми переїхали до наступного місця знімання. Океан… Вперше в житті опинився на його березі. Завмерши, насолоджувався його величним спокоєм…»

Головну героїню кліпу зіграла американська актриса Yolanda Thein. Знімання відео в Америці запам’яталася артисту не тільки першою зустріччю з океаном. Також йому вдалося побачитися зі своїм кумиром у музиці — фронтменом гурту RHCP Ентоні Кідісом.

ALEKSEEV: «Нам залишався останній дубль у той момент, коли я помітив геніального мелодиста Ентоні Кідіса на пробіжці зі своїм собакою. Прямо біля нашого знімання. Я і мріяти не міг, що коли-небудь побачу цю людину так близько».

Співак додав, що так і не наважився підійти до Кідіса і тепер мріє повернутися на узбережжя, щоб виправити свою помилку.

Пісня «Чувствую душой», яку написали Руслан Квінта і Віталій Куровський, потрапила до дебютного альбому ALEKSEEV під назвою «Пьяное солнце». Вже 18 травня в Києві, в Жовтневому палаці, відбудеться грандіозний фінальний концерт туру на підтримку платівки, який з аншлагами відбувався в містах України. Концерт заплановано на день народження ALEKSEEV.