Новини

Аліна Гросу — про вагітність, стосунки з чоловіком, кар’єру актриси та новий автобіографічний кліп

4 сентября 2020

Довкола персони GROSU із кожним днем ​​стає все більше чуток. “Де чоловік?”, “Чому так багато колеги Полянського поруч?”, “Чи правда, що вагітна?” — на ці часті питання співачка й актриса вирішила відповісти в розгорнутому інтерв’ю.

“Минулоріч про моє особисте життя було стільки всього сказано та показано, що тепер я вважаю за краще зберігати щастя в тиші”, — так прокоментувала річницю подружнього життя Аліна. — “Перший рік шлюбу пройшов чудово, але непросто. Річниця запам’ятається тим, що ми провели її на карантині, дотримуючись усіх заходів захисту. Він в одній кімнаті, я — в інший. Зустрічалися на кухні!”.

Також артистка офіційно заявила: вона не вагітна. Але дітей дуже любить і обов’язково стане мамою: “Це всього лише був першоквітневий жарт. Дещо божеволіли на карантині”.

Гросу неодноразово помічали в компанії актора Романа Полянського. Хто він у житті співачки? “Рома — мій чудовий друг, партнер. Ми завжди на одній хвилі! А бачимося часто тому, що ми дружимо і Рома задіяний у моїй роботі. Він талановитий актор, режисер і брав участь у моїх кліпах”, — поділилася Аліна.

До речі, про кліпи: незабаром вийде нова відеоробота від GROSU. Вона дуже сподівається, що, побачивши це відео, багато хто перестане втручатися в її особистий простір. Кліп обіцяє бути скандальним! Команда, з якою Аліна вперше знімала міні-фільм, придумала дуже сміливу ідею. І це все було реалізовано, незважаючи на зайнятість Гросу як актриси у 4 проєктах відразу!

“Всі зйомки проходять, в основному, в Києві. Нелегко зніматися відразу в декількох проєктах водночас. Так хвилююче та радісно від того, що ти проживаєш різні життя своїх персонажів. Слава Богу, є родина та друзі, які допомагають мені відновлюватися після складних зйомок!” — каже Гросу.

Свіжий випуск журналу “Арт-Мозаїка” з повною версією інтерв’ю — вже у продажу!