Новини

Аліну Гросу “застукали” в ліжку… з козлом?

11 сентября 2020

Співачка та актриса GROSU презентувала відеороботу на свій хіт “Голый Король”. Над відео працював творчий тандем режисерів Діми Маніфеста та Дмитра Шмурака. Команда запропонувала сміливий сценарій для екранізації проблеми зради в сім’ї.

Головна героїня, прокинувшись одного разу в обіймах коханого, зрозуміла, що поруч із нею лежить справжній… козел! Упродовж усього відео показано історію про тотальне розчарування в людині, яка ще вчора здавалася найкращою на світі.

GROSU: “На прикладі цього відео я хочу показати, як іноді дівчата закохуються в “картинку”, а згодом — стикаються з проблемою “очікування-реальність”. Я присвячую цю історію всім тим, хто зумів пережити зраду та почати життя з чистого аркуша!”.

Діма Маніфест: “З Аліною ми буквально відразу знайшли спільну мову та спрацювалися. Вона відмінна актриса, професіонал і просто хороша людина з почуттям гумору. Сподіваюся, це не остання наша спільна робота!”.

Дмитро Шмурак: “Працювати з Аліною легко та приємно: вона практично відразу прийняла нашу ідею і не побоялася складнощів із виснажливою та довгою зйомкою. Тим більше, що наша стилістика кліпів і метод оповіді дуже близький їй, тому всі отримали задоволення від процесу! Хлопці повинні зрозуміти із кліпу, ким вони стають, як тільки йдуть “наліво”!”.

Пісню “Голый Король” було презентовано на 25-річний ювілей співачки. Нова робота дуже полюбилася слухачам, тому й було прийнято рішення її екранізувати.