Новини

Аліша Кіс і Swizz Beatz представили в Гарварді своє дослідження

19 ноября 2019

Одружені зірки Аліша Кіс і Swizz Beatz 15-го листопада повернулися до Гарвардської бізнес-школи, щоб провести презентацію про успіх особистого та професійного партнерства.

Гіп-гопсуперпродюсер закінчив престижну «Програму власника/президента» у массачусетському закладі 2017 року. Тепер він завітав до альма-матер як спеціальний запрошений доповідач разом зі своєю дружиною Алішею.

Виконавиця пісні «Girl On Fire» поділилася новиною в соцмережах у понеділок. Вона виклала їхні з чоловіком знімки, зроблені в аудиторії, а також світлини навчальних матеріалів, у котрих їх названо «Могутньою парою».

«П’ятниця була потужним днем. Ми з моїм малюком @therealswizzz представили наше дослідження життя та бізнесу на @HarvardHBS», – написала Кіс поряд із зображеннями в інстаграмі. 

Аліша додала:

«Професор Борис Ґройсберг створив три приклади: одним була я, ще другим – Swizz, третім – ми разом. Такого раніше ніколи не робили! Ішлося про бізнес, лідерство та те, як забезпечити успішний баланс між бізнесом і життям. Було захопливо бачити наше життя на дошці. У Гарварді. Зосередилися на ньому для дослідження успіху. Це було вельми глибоко та серйозно, навіть для мене, поки я там сиділа, відкрилося дещо нове».

Кіс продовжила дякувати професору Ґройсбергу за надання їм «потужного моменту» і висловила задоволення від отриманої можливості звернутися до студентів елітної школи:

«У дитинстві я собі такого б не уявила! Усе можливо! Якщо ми можемо це зробити, ви можете зробити це ліпше. Любов, подяка та благословення».

Знаменитості одружені з 2010 року та мають двох синів – дев’ятирічного Іджипта та чотирирічного Дженезіса.