Новини

Аліша Кіс зазнала «маніпуляції й об’єктивації» з боку фотографа, коли їй було дев’ятнадцять

2 апреля 2020

Кіс розповіла про пережите у своїй книжці «Більше себе» («More Myself»). За її словами, під час фотосесії для журналу, коли вона готувалася до видання свого дебютного диска «Songs in A Minor», сталося зловживання з боку автора знімків.

Співачка написала, що неназваний фотограф переконував її команду, аби та дозволила знімати співачку наодинці, а також просив, щоб вона «частково розгорнула сорочку» і «дещо спустила передню частину своїх джинсів».

Аліша так описала свою тодішню реакцію:

«Мій дух кричить: щось не так, що це викликає мерзенне відчуття. Але мої протести застрягли в горлі й не можуть вибратися. Я ковтаю свої побоювання, встромлюю великий палець між джинсовим покривом і шкірою, і підкоряюся».

Вона додала:

«Ішлося не про те, що я показувала певну ділянку шкіри на власних умовах, зі своєю метою, найближчими роками. Ідеться про відчуття маніпулювання. Ідеться про об’єктивацію».

Кіс повідомила, що її менеджер був ошелешений обкладинкою журналу, який видали через кілька місяців. Зірка сказала, що вона була «збентеженою» і «осоромленою» на зображеннях, і не впізнає себе на них.

«Тепер я розумію, чому фотограф хотів, щоб моя команда вийшла з тієї кімнати. Дев’ятнадцятирічна дівчина податливіша за своїх менеджерів з дорослими дупами, – написала зірка. – Я клянуся: більше ніколи не дозволю, щоб хтось позбавив мене моєї сили. Я обіцяю цього дотримуватися».

Книжку Кіс «Більше себе» опублікували 31-го березня.