Новини

ALYOSHA поділилася подробицями створення кліпу «На фоні Париж»

18 января 2018

Трек «На фоні Париж» – це лід-сингл третьої студійної платівки співачки ALYOSHA «Маленький секрет». Реліз альбому відбувся 25-го грудня. Останній місяць минулого року відзначився ще й тим, що прихильники співачки побачили кліп, знятий на цю пісню.

Режисером ніжного та спокусливого відео стала Інна Грабар. Проте краса вимагає жертв: на зніманнях артистці довелося подолати певні випробування. Екранізація відбувалася наприкінці листопада, коли температура повітря в місті впала нижче нуля градусів. При цьому співачці з партнером довелося позувати перед камерами в геть легких костюмах. Тож насправді знімання відбулося не під пекучим сонцем на морському узбережжі чи лісовій галявині, а в холодному павільйоні.

«Те, що відбувається на майданчику – це безумовна любов артиста до свого шанувальника! Ми працюємо в таких умовах, у яких працювати просто нереально. І я не знаю, як у цих умовах ALYOSHA викладається. Те, що вона робить – неймовірно! Вона дійсно віддана своїй справі», – поділилась враженнями режисер Інна Грабар.

За словами кліпмейкера, попри усі погодні сюрпризи, працювати в павільйоні було легко: відтворення сценарію відбувалося природно. Символічно, що кліп ALYOSHA «На фоні Париж» – про безумовне кохання, яке долає всі перепони та погодні примхи. В основі відеороботи – уявлення про те, якою була б історія, якби Адам і Єви не спокусилися.