Новини

Alyosha презентує унікальний кліп із сюжетом, розказаним… руками

28 февраля 2019

— Ми любимо виправдовувати себе за все, гордо мовчати, думати, що ти не міг вчинити інакше… Але часто це зовсім не так… Адже міг! — коментує “Горду” Alyosha. — Нічого випадкового у світі не буває. Все залежить від усього. Наші зроблені вчинки — наша майбутня доля. Ми губимось у своїх бажаннях, сумніваємось у почуттях, та згодом приймаємо одне одного такими, які були, є і будемо. Бо розуміємо, що жити одне без одного не можемо. Втримайте своє кохання вчасно!

Режисером кліпу став Олег Борщевський. Головними героями пронизливих ліричних історій стали пари жіночих і чоловічих рук. За словами режисера, на таку глибоку за об’ємом і мінімалістичну за формою ідею його надихнув рядок із пісні “… бо в його руках ти знову жива”.

— Це історії про пристрасть, примирення, секс, ніжність, перепади емоцій у складних, але щирих почуттях. Головний меседж кліпа полягає у тому, що у будь-яких стосунках важливо цінувати те мале, що у вас є. Іноді простим дотиком чи обіймами можна сказати більше, ніж нескінченною кількістю слів, і саме ці відчуття можуть увергнути за одну мить у щастя та спокій, — говорить Борщевський.

Alyosha “Горда”

MANAGEMENT — #M1AGENCY

RELEASED BY #M1PUBLISHMENT

Прем’єра кліпу Alyosha “Горда” відбудеться сьогодні, 28 лютого, у прямому ефірі телеканалу М1 у програмі “Сквот” о 13:20.