Новини

Alyosha вразила щирою прем’єрою до свят «Пречистая Діва» (+ лірик-відео)

25 декабря 2018

Відома колядка у проникливому виконанні співачки стане прекрасним подарунком до прийдешніх свят для прихильників її творчості, та й не лише для них.

«Напередодні Нового Року та Різдва Христового я хочу подякувати Творцю і його проявам у багатьох людях, які були поруч зі мною, особливо — поруч духовно! У цьому році було багато радості, багато болю і багато змін на краще! Дякую Богу за все, що є в моєму житті нині! — наголошує Alyosha. — Знаєте… Ми ж не інакші, ми такі, як усі люди… Творимо своє життя самі… Так само надихаємось, тихо і голосно плачемо, неймовірно кохаємо, глобально розчаровуємося… Але ми всі хочемо жити щасливо! Помічати прекрасні моменти свого життя, насолоджуватись ними… Все життя і є суцільним бажанням насолоди, яка у кожного своя».

Артистка долала: «Не бійтеся йти дорогою чесності, дорогою до своєї заповітної мрії.  Нехай Ви й утратите щось, але повірте, правда — є найкращим Вчинком і найкращим Наміром у житті. Бо наші діти продовжують відповідати за нас, за наші неправди. Нічого не бійтеся! Просто повірте! Вам ніщо не загрожує, коли правда на ваших вустах, у серці. Згадуйте частіше своє дитинство, щастя від маминого поцілунку і сліз… Що для такого щастя Вам потрібно тепер? Нікому ніколи не треба доводити свою правоту… Все відносно… Ну, ви знаєте, як у космосі. Ми, наче, там й існуємо».

«Людина — високе звання. Але кожен із нас має шанс довести, що достойний так називатися, — переконана Alyosha. — Далеко ходити не будемо, думаю, людина є людиною, коли вона Людяна. Я безмежно вірю в Нас, усіх Разом, бо окремо ми — розбите вікно, уламки… Тільки разом ми — душа! Сильна та неймовірно Красива!»

Виконавиця підсумувала: «Усім серцем люблю вас! Це щиро й відверто! До кожного лине моя сльоза. Як від розпачу за кожну біду, так і від нестримного бажання щасливої та справедливої долі для України! Стільки в нас духовних уламків, скільки людей пожертвували своїм життям заради нашої рідної частинки світу! Слава Україні та Нашим Героям! Із Господом нашим у серці бажаю затишку та тепла у ваших домівках, міцних сімей і справжнього кохання! Мій маленький подаруночок для вас — пісня «Пречиста Діва»!»

До речі, у лірик-відео Alyosha вдягнена в оригінальну українську сорочку, яка має не тільки гарний вигляд, а історичну вагу — їй уже понад сто років!

Відео «Пречиста Діва» вже доступне на офіційному ютюб-каналі співачки.