Новини

«AMAs» 2019: Lil Nas X потрапив до списку переможців, Тейлор Свіфт відзначили найвищою нагородою

25 ноября 2019

Цьогорічна епопея з «American Music Awards» завершилася. Акторка Реджина Кінґ вийшла на сцену, щоб назвати ім’я переможця в головній номінації – «Артист року». Володаркою нагороди стала Тейлор Свіфт. Щасливиця випромінювала радість від почутого зі сцени, і на шляху до трофея навіть обійняла Post Malone.

Під час своєї промови співачка, здавалося, згадала драму зі Скутером Брауном і колишнім лейблом «Big Machine Records»:

«Я справді не знаю, що б такого чітко сказати. Якраз той факт, за останній рік мого життя відбулися певні дивовижні події, а ще – найскладніші події. Небагато з них були непублічними».

Подякувавши своїм фанам за те, що завжди були в її житті, Свіфт розповіла про випадки в житті, коли люди тебе люблять і ненавидять:

«Але люди, які тримаються з тобою – це ті, кого ви ніколи не забудете. І шанувальники вже п’ятнадцять років так чинять. Тож від свого імені й імені моєї родини я дякую вам за те, що були поруч, і дякую за турботу».

Раніше тієї ночі Lil Nas X нарешті здобув свою першу перемогу після програшу в кількох категоріях, серед котрих і «Співпраця року». Його спільну пісню з Біллі Реєм Сайрусом «Old Town Road» охрестили «Улюбленою піснею в жанрі реп/гіп-гоп». За версією «AMAs», артист перевершив творіння Post Malone «Wow» і «Sicko Mode» Тревіса Скотта.

Щодо деяких інших нагород, то відзнаку «Нова артистка року» забрала Біллі Айліш. «Співпрацею року» визнали хіт «Senorita» Каміли Кабелло та Шона Мендеса. «Улюбленим саундтреком» став нетлінка від Queen «Bohemian Rhapsody».