Новини

Ані Лорак розкритикували блогери

21 сентября 2017

Попри університетську освіту, багато знаменитостей мають серйозні проблеми з грамотністю. Днями під приціл знавців мови потрапила Ані Лорак. Співачка виклала фото в соціальній мережі і додала до нього короткий коментар. Але замість компліментів на Лорак посипалися докори щодо її безграмотності. Фанати зауважили, що зірка спромоглася зробити три помилки в одному реченні. Новина встигла поширитися в мережі, перш ніж співачка виправила недоліки і видалила негативні коментарі.

Та Лорак не єдина, кого освистали за неграмотність. Віталія Козловського також неодноразово звинувачували в неосвіченості. Фанати зазначають, що співак більше звертає увагу на рими і словесні звороти, ніж на граматику. У блогах рудого «Иванушки» Андрія Григор’єва-Аполлонова також емоційність бере гору над грамотним письмом. А от Оля Полякова часто не зважає на орфографію, особливо, коли жартує у своєму Твіттері.

Анфіса Чехова і Анастасія Волочкова мають очевидні проблеми з пунктуацією. Чехова, зокрема, у повідомленнях зловживає знаком оклику і дужками, а Волочкова — крапками. Цим же іноді грішить і Настя Каменських. А от найбільш грамотними знаменитостями шанувальники визнали Ксенію Собчак і Миколу Баскова. Хоча їм властива пристрасть до скорочень слів.

Тим часом в одній із бразильських шкіл запровадили нову методику вивчення англійської. Учителі пропонують учням аналізувати твіти їхніх кумирів. Діти вже знайшли численні помилки в блогах Ріанни, Періс Хілтон, Джастіна Бібера та Деніела Редкліффа.