Новини

Анна Сєдокова vs Оля Полякова у новому сезоні на М1. Все тільки починається

21 сентября 2017

Цієї весни чекайте на оновлений «Поп-Конвеєр» з гарячими шоу-бізнесовими новинами. Відтепер у будні 4 рази на добу. «Поп-Конвеєр Xtra» – щочетверга о 21.30 – розкаже про найгарячішу тему тижня, проведе журналістське розслідування та зробить висновки. «Поп-Конвеєр XL» – рейтинг найцікавіших новин та подій, що сталися протягом тижня, дивись щонеділі о 21.30

 

Переможниця проекту «StarПоиск» Наташа Ящук презентує проект «СтартUP-шоу» про нові технології. Дєвушка Блонда проведе тебе до бекстейджу Ukrainian Fashion Week у новому сезоні «Моя Профешн!», Оля Цибульска та Нікіта Добринін щотижня розкажуть про 10-ку найкращих хітів проекту «Русского Радио-Украина» «Золотой граммофон». А також не пропусти Головний хіт-парад з найсексуальнішою ведучою М1 Поліною Логуновою.

 

Чоловіки, тримайтеся! Дві найгарячіші теми нового сезону!

Королева Інстаграму стане ще ближчою до глядачів М1. Анна Сєдокова відтепер у родині Першого музичного.

Анна Сєдокова: «Наш хит-парад называется «21+». И в нем будет показано то видео, которое несет в себе страсть, любовь, на котором, как правило, задерживается взгляд, когда вы включаете телевизор».

Найдотепніша Суперблондинка всієї Русі Оля Полякова буде щотижня виконувати непросту місію: розподіляти 10 ступенів між кращими російськими виконавцями у хіт-параді «Russian Style».

 

А свіжі випуски твоїх улюблених програм : «5 случайних» з Денисом Христовим, Guten Morgen з Дашею Коломієць та Олею Цибульською, Dance-парад від KissFM на М1, «Перший Ряд» з Катею Тарутою, «В теме», «Популярная правда», «Starbook» та «America’s Next Top Model» – вже в ефірі!