Новини

Антитіла оголошують додатковий концерт у Палаці Спорту

10 сентября 2019

Перший стадіонний тур гурту Антитіла “Hello” 2019 досяг кульмінації. Шістдесят тисяч прихильників у чотирьох містах країни, де проходили концерти туру, вже відчули, що таке живий звук та енергетика від Антитіл. Тепер естафета переходить до рідного міста команди — Києва. До фінального концерту у столиці — ще два місяці, а на заплановану дату всі квитки вже розкуплені. У зв’язку з цим, Антитіла оголошують додатковий концерт на тому ж майданчику — у Палаці Спорту, 16 листопада. Квитки — вже у продажу в касах міста.

— Коли обирали дату і місце київського концерту туру “Hello”, хотіли, щоб усі охочі змогли потрапити на цю важливу подію. Саме тому осінь, листопад, саме тому Палац Спорту. Єдиний приємний нюанс, який ми не врахували — кількість охочих. Сьогодні ми констатуємо: ще до початку широкої рекламної кампанії у столиці, всі квитки у Палац Спорту продано. Тому ми оголошуємо додатковий концерт і відкриваємо продаж квитків. Тепер альбом “Hello” звучатиме наживо два дні: 16 і 17 листопада! До зустрічі! — прокоментував Тарас Тополя.

Нагадаємо, тур “Hello” відбувається на підтримку нового однойменного альбому. Перший концерт туру відбувся на “Арена Львів” у Львові 25 травня, також влітку відбулося ще три успішних концерти на стадіонах Харкова, Полтави та Одеси.