Новини

Аріана Ґранде та Джастін Бібер відреагували на претензії Tekashi 6ix9ine про те, що вони поцупили в нього перше місце в чарті

19 мая 2020

Артист, котрий перебуває під домашнім арештом після того, як його затримали за звинуваченнями в замаху на вбивство, змові щодо розповсюдження героїну та збройних правопорушеннях, наголосив: естрадні зірки придбали тисячі одиниць своєї доброчинної співпраці «Stuck With U», щоб вибити його композицію «Gooba» з вершини американського чарту «Billboard».

Tekashi 6ix9ine написав в інстаграмі:

«Зрозумійте: вони придбали тридцять тисяч або близько того одиниць шістьма кредитними картками. Шість кредитних карток. Тепер знову: ви будете насолоджуватися своїм першим номером? Тепер поясніть, як ви купили тридцять тисячі шістьма кредитними картами?» 

Аріана виклала розгорнуту відповідь. У ній артистка наполягла на тому, що вони з Джастіном, котрі віддали прибуток від пісні дитячій організації «Перші реагувальники/First Responders», мають вірних шанувальників. Останнім, мовляв, артисти й завдячують верхівкою гіт-параду.

Іще виконавиця «7 Rings» запропонувала 6ix9ine уважно оцінити свою спробу «дискредитувати працьовитих жінок».

У частині її допису йдеться:

«Я хочу дещо обговорити, чого зазвичай не роблю (не витрачаю свою енергію на суперечки чи дивні звинувачення, але це зайшло надто далеко). Мої шанувальники купили пісню. Фани Джастіна купили цю пісню. Кожен із них не міг придбати більше чотирьох копій, такі вже правила».

Аріана додала, що репер має почуватися «благословенним» у зв’язку з тим, що люди хочуть слухати його музику й дозволили досягнути його твору місце в першій п’ятірці.

Відтак гіп-гопер, справжнє ім’я котрого Даніель Ернандес, записав відеореакцію. У викладеному він заявив, що неправильно, коли люди з привілейованою позицією домінують у чартах.

Tekashi сказав:

«Я говорю за мільйони дітей, які походять з нічого. Ти кажеш, щоб я був смиренним. Я не думаю, що ти знаєш, що таке смирення. Ви дуже талановиті та красиві, благослови вас Бог».

Джастін також уставив свої п’ять копійок. За його словами, в останню хвилину продали шістдесят тисяч примірників. А ще зазначив:

«Це моя пісня з Аріаною Ґранде, і я маю честь працювати з нею, щоб зібрати гроші на велику справу. Якщо ви збираєтесь вимовити її ім’я, переконайтесь, що вимовите моє, тому що це наша пісня».

Аріана та Джастін представили кліп на сумісну пісню позаминулого тижня.