Новини

Аріана Ґранде віддала належне Макові Міллеру: поділилася ніжною публікацією

10 сентября 2018

7-го вересня мережу сколихнуло повідомлення про раптову смерть Мака Міллера. Недивно, що увага публіки після цього була заодно прикута й до Аріани Ґранде: артисти зустрічалися два роки.

Тіло Міллера застали без ознак життя в його будинку в долині Сан-Фернандо. Офіційну причину смерті так і не повідомили, але вважають, що виконавець не вижив після передозування.

Було чимало припущень щодо того, як Ґранде публічно реагуватиме на смерть Міллера після їхніх стосунків, які закінчилися в травні цього року. Аріана виклала світлину без коментарів, а також вимкнула можливість коментувати для інших користувачів, оскільки за кілька днів у її бік вилили чимало бруду.

Із подібною ненавистю з боку деяких осіб Ґранде зіштовхнулася й тоді, коли Міллера цього року затримали за керування автомобілем у стані сп’яніння.

«Звісно, я не ділилася тим, наскільки важко та страшно мені було це пережити, але так воно й було. Від усього серця я продовжуватиму молитися, що він вибереться з цього всього, кожна жінка у цій ситуації бажала б того самого», – мовила раніше виконавиця.

Міллер, до слова, відкрито розповідав про вживання наркотиків. В інтерв’ю для «Billboard» 2015 року репер зазначив, що воно збіглося з успіхом його дебютного альбому:

«Приблизно в той чачя добряче підсів на це діло, нині все інакше: я стільки не вживаю… Коли наркотики в тобі кожного дня, кожної секунди, це роз’їдає твій розум. Від цього грубішає твоє тіло».

Наступного місяця Мак мав розпочати тур на підтримку свіжого альбому, про який добре відгукнулися критики.