Новини

Аріана Ґранде, здається, підтвердила чутки про заручини з Пітом Девідсоном

12 июня 2018

Про роман виконавиці пісні «Problem» із актором-коміком публіка дізналася в травні. Нині снують чутки, що через кілька тижнів зустрічей артистка заручилася з ним. Вона виклала в Інстаграмі знімок, на котрому її безіменний палець прикрашає каблучка.

Офіційно пара не підтвердила заручини, але Ґранде, схоже, не побажала залишати шанувальників наодинці зі стомливими здогадками. В одному з постів артистка зазначила, що звертання деяких користувачів «місіс Девідсон» викликали в неї на обличчі усмішку. А коли їй написали, що Пітові разом із Аріаною доведеться одружитися з фан-клубом, співачка відповіла: «Ха-ха-ха-ха-хаааа, він причерений».

Виконавиця «No Tears Left to Cry», яка розбіглася з репером Маком Міллером незадовго до роману з гумористом, відповідала на твіти шанувальників понеділкової ночі. Аріана написала групі фанів «я вас люблю», коли ті зазначили, що вона заслуговує бути щасливою.

А на слова про те, що співачка може довіряти своїм шанувальникам, артистка відповіла: «Я знаю. Люблю вас, трясця, так сильно. Я така щаслива. І в захваті».

Іще одна особа надіслала знаменитості рядки, посилаючись на шлюбну церемонію принца Гаррі та Маґан, герцогині Сассекса: «Весілля Аріани перевершить королівське весілля». На це співачка жартома відгукнулася: «Стуліть пельку».

Вона також опублікувала серію кліпів в Інстаграм Сторі. Ці відео, очевидно, відображають її з Пітом нічні катання на атракціонах.