Новини

Аріана Ґранде нарешті отримала свою премію «Греммі» за найкращий альбом через п’ять місяців після перемоги

17 июля 2019

Аріана Ґранде нарешті отримала бажану статуетку від американської Академії звукозапису за найкращий вокальний попальбом. Таким визнали її «Sweetener» за 2018 рік.

Ґраннде виклала світлину зі своєю нагородою в інстаграмі. Поряд артистка зазначила: «Дуже рада, що перевірила пошту».

Ґранде не змогла особисто забрати нагороду після того, як у лютому підтвердила, що не з’явиться на церемонії в Лос-Анджелесі. Тоді продюсер «Греммі» Кен Ерліх сказав, що співачка відмовилася виступати після кількох розмов, оскільки вона «відчула, що для неї запізно готувати щось разом».

Але співачка оскаржила його версію у твіті:

«Я тримала язика за зубами, а ти тепер брешеш про мене. Я можу підготувати виступ протягом ночі, і ти знаєш це, Кене. Це було тоді, коли мою ви придушили мою творчість і самовираження, тож я вирішила не брати участь. Сподіваюся, шоу вдалося й навіть більше».

Цей виступ міг бути першою появою зірки на сцені після видання альбому «Thank U, Next».

Менеджер артистки Скутер Браун теж завітав до інстаграму, щоб відсвяткувати прибуття трофея.

«Уся родина зібралася. Мене переповнює гордість, що я доставив цю одну з її перших Греммі. Не існує гіднішого, і це направду перший розділ її епічної історії. Вона – жива ікона, і вона саме та, ким є. Так, нині вона – більше переможниця «Греммі», але для мене вона – та сама проста Арі. Одна з найсильніших людей, яких я знаю, із золотим серцем. Горджуся тобою, Арі! Люблю!»

Брауна нещодавно згадували в ЗМІ поряд із Тейлор Свіфт. Він придбав колишній лейбл останньої «Big Machine», успадкувавши всі майстер-записи виконавиці.