Новини

Аріана Ґранде, Нормані та Нікі Мінаж «погані для вас»

1 ноября 2019

До прем’єри перезавантаження «Янголів Чарлі» близько двох тижнів. Для тих, хто не може дочекатися перегляду фільму в кінотеатрах, Аріана Ґранде днями запропонувала нарізку саундтреків із альбому. А тепер і цілу композицію «Bad to You» представила. Це її сумісний твір із Нормані Кордей і Нікі Мінаж.

У чіпкому трекові виконавиці діляться найкращим, на їхній погляд, способом утримати увагу партнерів. І це не те, що зазвичай роблять люди.

«Чому ти добре ставишся до мене, Тільки коли я до тебе – погано?», – гармонізують Аріана та Нормані, після чого гітмейкерка «Anaconda» читає: «Чому ти гарненький лише тоді, коли я погана, хлопче? Повертаєшся на роботу, як найманий працівник».

Це перша співпраця Ґранде та Кордей. А от із Нікі Аріана вже об’єднувала зусилля. Ідеться про їхні сумісні композиції «Bang Bang», «Side to Side» і «The Light Is Go».

Разом із «Bad to You» збірка саундтреків до фільму«Янголи Чарлі» також включає колаборацію Ґранде із Ланою Дел Рей і Майлі Сайрус «Don’t Call Me Angel», а ще – «How It’s Done» від Кеш Долл, Кім Петрас, ALMA і Стефлон Дон.

Раніше Аріана прокоментувала об’єднання зусиль:

«Збуджена і маю честь працювати зі стількома феноменальними шибеницями [motherf***ing], які беруть участь у цьому неймовірно особливому проєкті. Ми всі так раді, що ви чуєте цю дурманну, дещо захоплену в часі, сповнену дією збірку мрії. Ці пісні так пасують цьому фільму! Це стало для мене настільки унікальним і захопливим досвідом, і я так рада бачити цей альбом саундтреків і верещати, коли чую голоси всіх своїх друзів».

У перезавантаженні «Янголів Чарлі» головні ролі виконали Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінська. Очікується, що український прокат стрічки розпочнеться 14-го листопада.