Новини

Аріана Ґранде почувається винною через тривогу

30 октября 2018

Ознайомитися з повним інтерв’ю виконавиці можна буде під час чергового випуску «BBC Music special». У ньому Аріана відкрито ділитиметься проблемами, які не дають їй спокою.

«Я майже почуваюся винною через те, що в мені ця тривога, оскільки це – лише в твоїй голові, але наскільки ж воно нестерпне, – мовила Ґранде. – У тебе – то підйоми, то падіння, і буває таке, що тижнями ти справляєшся з цим, занепокоєння немає… а потім щось трапляється – і ти кілька днів ходиш похнюпленою».

Ґранде закликала людей говорити про психічні проблеми, а також зазначила, що родина та друзі дуже її підтримали.

Виконавиця продовжила: «Найголовніше – пам’ятати, що… з кожним таке трапляється. Розмовляйте зі своїми близькими, зв’язуйтеся з людьми, особливо з вашими друзями онлайн. Підтримуйте одне одного».

Схоже, однією з темних смуг у настрої Аріани став її розрив із нареченим Пітом Девідсоном. А перед тим артистку змусила горювати раптова смерть Мака Міллера. 23-го жовтня вона поділилася ще одним солодким кліпом із колишнім.

Ґранде запевнила шанувальників, що готова гастролювати на підтримку свого останнього альбому «Sweetener». До того фани засумнівалися в спроможності співачки продовжуватиме тур, оскільки вона анонсувала перерву від музики. Під час цієї перерви зірка планувала зосередитися на психічному здоров’ї.