Новини

Аріана Ґранде поділилася нарізкою саундтреків до «Янголів Чарлі»

30 октября 2019

Аріана Ґранде поділилася прев’ю диска саундтреків до майбутнього перезавантаження «Янголів Чарлі». Артистка стала виконавчою продюсеркою платівки. Вона також заспівала в п’яти піснях, включаючи раніше представлений із Майлі Сайрус і Ланою Дел Рей сингл «Don’t Call Me Angel».

Збірка композицій також включає «How I Look On You» в – геть нову сольну пісню Ґранде, а також переспів дискокласики Донни Саммер «Bad Girls» за 1979 рік від Gigamesh.

Для 11-трекового студійника також попрацювали такі зірки попмузики й репу, як Нормані, Нікі Мінаж, Кім Петрас й Анітта. Прибуде збірка цієї п’ятниці, 1-го листопада. Ознайомитися з нарізкою саундтреків, яка також включає сцени зі стрічки, можна нижче.

Знакове тріо в перероблених «Янголах Чарлі» утілили Крістен Стюарт, Наомі Скотт й Елла Балінська. Режисерка фільму – Елізабет Бенкс. Фільм вийде в прокат у США 15-го листопада, а в Україні – 14-го.

Тим часом Ґранде нещодавно завершила європейську частину свого світового туру «Sweetener», і наступного місяця знову вирушить у дорогу до Північної Америки. Іще співачка минулого тижня з’явилася в переспіві пісні Lizzo «Good As Hell».