Новини

Аріана Ґранде поділилася ніжним кліпом про Мака Міллера

24 октября 2018

Співачка виклала ролик про свого колишнього хлопця в Інстаграм Сторіс. Міллер спочив у вересні. Його тіло знайшли без ознак життя в будинку виконавця, що в Сан-Фернандо. Вважається, що причиною смерті стало передозування. Макові було двадцять шість.

У відео, яким поділилася Аріана Ґранде, зафіксовано спілкування Міллера з матір’ю виконавиці Джоан Ґранде та її бабусею Марджорі Ґранде. Вони втрьох переглядали інтерв’ю Елтона Джона. «Я мав одягнути це на вечір», – мовив Мак про костюм Елтона Джона, а потім озирнуся й усміхнувся до Аріани, котра його знімала.

Ролик було знято на приватній вечірці Мадонни після премії «Оскар» 4-го березня. Тодішня пара взяла участь у заході. Там їх востаннє сфотографували разом (пара повідомила про припинення стосунків у травні).

Аріана досі переживає втрату. Коли стало відомо про смерть колеги та колишнього коханого, вона виклала без коментарів його чорно-білу світлину.

Щодо інших новин, то Ґранде повідомила фанам про готовність продовжувати тур на підтримку альбому «Sweetener». Вони не були впевнені, чи гастролюватиме співачка після того, як Аріана анонсувала перерву від музики задля зосередження на психічному здоров’ї.