Новини

Аріана Ґранде показала в кліпі на пісню «7 Rings» розкішні розваги з приятельками

18 января 2019

Після тривалого очікування фани Аріани Ґранде можуть насолодитися її свіжим синглом «7 Rings» разом із музичним відео на нього. Виконавиця, як й обіцяла, представила кліп сьогодні.

За сюжетом, поп-принцеса запрошує гостей до свого будинку на вечірку. На відміну від рекордного музичного відео «Thank U, Next», нова екранізація значно простіша. Аріана та її приятельки здебільшого те й роблять, що танцюють і розливають шампанське. Іще в кліпі є сцени, у яких артистка не за призначенням використовує кухонний стіл.

«Я отримала свої квитанції, які схожі на телефонні номери. Якщо це не гроші, то просто номер неправильний», – співає Ґранде під гіп-гоп-мелодію.

У рядку «Тобі подобається моє волосся? Гей, спасибі, щойно його купила» знаменитість посилається на свій хвіст.

А наприкінці відео з’являється песик Аріани Тоґлус.

«7 Rings» належить до числа композицій із майбутнього студійника Аріани «Thank U, Next». Минулого місяця вона розповіла «Billboard», що на створення пісні її надихнула прогулянка з шістьома друзями в Нью-Йорку. Тоді компанія здійснила закупи в ювелірній крамниці. «Знаєте, скільки шампанського вони вам дають, коли ви там очікуєте? Вони нас споїли, тому ми й купили сім каблучок», – пригадала Ґранде. 

Артистка додала: «Це було шалено та кумедно. На зворотному шляху до студії Njomza така каже: «Дівчата, про це треба написати пісню!» Тож після обіду ми це записали».