Новини

Аріана Ґранде показала витатуйовану на собі героїню анімаційної стрічки 2001 року «Віднесені привидами»

30 августа 2018

Аріана Ґранде довела відданість фільмам Міядзакі Хаяо. Антистка додала до колекції своїх боді-арт витворів велике татуювання з зображенням дівчинки Чіхіро зі стрічки «Віднесені привидами» (інший переклад назви – «Сен та Чіхіро в полоні у духів»). 

Через день після повідомлення в Твіттері, що культовий анімаційний фільм 2001 року – улюблений фільм її нареченого Піта Девідсона, співачка виклала в Інстаграм Сторі серію знімків з головною героїнею анімації, а ще пояснила, чому надихається маленькою дівчинкою.

«Зростання Чіхіро у тямущу людину – ключовий чинник у розвитку сюжету «Віднесених привидами», – ідеться в пості Ґранде. – Під час її подорожі у Світ Духів вона перетворюється з лякливої дівчинки з дитячим баченням на працьовиту, відповідальну та хоробру дівчину, котра навчилася позбуватися своїх страхів заради тих, про кого вона піклується».

Також Аріана додала: «Щоб захистити своїх друзів і врятувати батьків від заклинань, за допомогою яких їх перетворили на худобу, Чіхіро приховує свої колишню особистість й адаптується до нової ситуації, щоб стати мужньою, обережною та надійною дівчиною».