Новини

Аріана Ґранде потішила шанувальників у Вашингтоні невиданою піснею

26 марта 2019

Схоже, Аріана Ґранде завжди піклуватиметься про те, щоб її фанам на шоу в межах «Sweetener World Tour» діставалося ось особливе. На концерт 25-го березня у Вашингтоні, окрузі Колумбії, вона запросила виступити Вікторію Моне. Разом артистки виконали сумісну невидану композицію «She Got Her Own».

Шанувальницьке відео показує, як артистки співають про фемінізм і жінок, що здатні зробити стільки ж, скільки й чоловіки.

Для виступу виконавиця «God Is a Woman» обрала білий бюстгальтер у поєднанні з рожевими курткою та спідницею. Вікторія вбралася в рожеву футболку з довгими широкими рукавами, на якій виднівся напис «7 Rings». Як уже могли здогадатися шанувальники, це було пряме посилання на однойменну пісню Аріани.

Ґранде поділилася шанувальницьким відео на своїй обліківці й позначила виконавицю «Do You Like It», котра відповіла: «Найвеселіший варіант відсвяткувати сьомий тиждень на вершині. Ти – легенда на та поза сценою. Люблю тебе».

Гітмейкерка «Thank U, Next» не залишилася в боргу з віповіддю. Вона відгукнулася: «Уже скучила за тобою. Будь ласка, повертайся негайно. Люблю тебе», – а також додала емодзі у вигляді чорного серця.

Невидана пісня «She Got Her Own» призначалася для третього студійника Аріани Ґранде «Dangerous Woman». Зірка вперше поділилася фрагментом композиції в жовтні 2015-го. Потім вона виклала ще два шматки треку. У листопаді 2017-го співачку зареєстрували як авторку аудіотвору. Після того, як пісня не потрапила до диска, Аріана дражнила, що включить композицію до четвертого лонґплея «Sweetener». Проте цього так і не сталося.