Новини

Аріана Ґранде приєдналася до переспіву Lizzo «Good as Hell»

25 октября 2019

Хіт Lizzo «Good as Hell» отримав нове дихання. Для запису свіжої версії пісні 2016 року реперка запросила Аріану Ґранде, щоб та зробила шляхом додавання свого вокалу радісний гімн спекотнішим.

Аріана з’являється лише під час другого куплету. «Бо він ліпше знає мою цінність. Є стільки всього, на що я заслуговую. Але я тепер не хвилююся, я просто розпустила волосся. Він спробує це, але не сьогодні», – співає Ґранде.

А потім пані зазначають хором: «І ти зачісуєш волосся, перевіряєш мої нігті, Крихітко, як почуваєшся? (Почуваюся пекельно добре). Зачісуєш волосся, перевіряєш нігті, Крихітко, як почуваєшся?»

Lizzo повідомила про ремікс раніше того ж дня, даючи підказки під час істаграграм лайву. Артистка продемонструвала кавову чашку з логотипом одного з брендів і зазначила: «Якщо ви зможете вгадати об’єм цього напою, ви будете знати, про що я говорю». Після цього вона зазначила, що бренд має «дати їй за це грошей».

Перша версія «Good as Hell» буда створена як саундтрек до стрічки «Барбершоп: Наступний зріз», і з’явилася в мінідиску Lizzo за 2016-й «Coconut Oil». Пісня, судячи з позицій у чартах, стала вельми популярною, у зв’язку з чим, очевидно, репартистка й вирішила знову до неї повернутися.