Новини

Аріана Ґранде провела «найкрутіший день свого життя» у космічному центрі НАСА

20 мая 2019

Виконавиця «Thank U, Next» побувала в Г’юстоні минулої суботи. В Інстаграм Сторіс вона поділилася кадрами, на котрих зафіксовано її візит.

В одному з коротких відео зафіксовано, як Ґранде сміється та начіплює костюм космонавта, тим часом музичним супроводом слугує її трек «NASA».

«Дякую вам за найкрутіший день мого життя, @nasa. Мій розум все ще обробляє і перетравлює кожну секунду того, що щойно сталося, але я не можу чекати, щоб поділитися більшим. Який особливий день і досвід», – зазначила 25-річна зірка.

В іншому кліпі гітмейкерку показано в приміщенні Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору, де для неї пустили на екрані спеціальне повідомлення: «Ласкаво простимо до кімнати контролю місіями, Аріано Ґранде». Також артистка спробувала в підвішеному стані виконати завдання космонавта, а ще покаталася на спецтехніці.

А на офіційній сторінці НАСА в Інстаграмі перепублікували відео та рядок із Аріаниної пісні «Це наче я – усесвіт, а ти – Н-А-С-А».

Трек «NASA» представлений в останньому альбомі виконавиці «Thank U, Next», який вона видала в лютому. Пісня починається з перефразованого вислову Ніла Армстронґа «Це маленький крок для жінки, але величезний крок для жіноцтва».

Нині Аріана Ґранде подорожує в межах «Sweetener World Tour». У вівторок вона має дати концерт у Далласі.