Новини

Аріана Ґранде скасувала зустрічі з шанувальниками під час туру, щоб «зберегти свій голос та енергію»

3 сентября 2019

Гітмейкерка «7 Rings» відмовилася від зустрічі з фанами, яка мала відбутися перед її шоу в Антверпені, Бельгії, у п’ятницю. Вона повідомила фанам:

«Мої тривога та депресія останнім часом зашкалюють… Відчуваю, що наймудрішим рішенням було б не влаштовувати сьогодні зустріч і привітання та поберегти мою енергію для шоу».

У подальшій заяві промовтери підтвердили, що попзірка вирішила скасувати зустріч із фанами у зв’язку з виснажливим гастрольним розкладом:

«Аріана в захваті та смиренні змогла давати додаткові шоу для фанів під час гастролей у зв’язку з підвищеним попитом. Вона не сприймає це як щось звичне. Однак ці додаткові місяці в дорозі не тільки хвилюють, а й виснажують. Нам прикро повідомляти, але на вашому шоу не буде вечірки у форматі «зустріч-привітання-саундчек». Це рішення було складно прийняти, і останнє, що вона хотіла б колись учинити – це розчарувати шанувальників. Але потрібно було вжити заходів, які б дозволили їй цілковито викладатися на концертах».

Виконавиця «Thank U, Next» до 16-го жовтня виступатиме в Європі, а потім повернеться до США, де 22-го грудня завершить гастролі.