Новини

Аріана Ґранде стала першою серед артистів із часів The Beatles, що зайняли три провідні позиції у відомому чарті

19 февраля 2019

Ідеться про одночасно перше, друге та третє місце в пісенному хіт-параді «Billboard Hot 100». Ліверпульській четвірці таке вдалося 1964 року. А студійник «Thank u, next» також дебютував на вершині вже альбомного чарту.

Поп-зірка видала лонґплей минулого тижня (8-го лютого) – усього через шість місяців після прем’єри свого попереднього диска «Sweetener».

Композиція Ґранде «7 Rings» перебувала на найвищій сходинці чотири тижні, тим часом «Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored» дебютувала на другому щаблі. А от заголовковому твору з платівки «Thank u, next» дісталася бронзова позиція.

У період з березня по квітень 1964 року бітли протягом п’яти тижнів утримували перші три позиції, а пізніше стали домінувати в п’яти.

Раніше «7 Rings» також охрестили найпотоковішою піснею у Великобританії.

Іще артистка розбавила чоловічу компанію, до котрої належать Елвіс Преслі, Джон Леннон і Джастін Бібер: вона стала четвертою зіркою з чотирма синглами під першим номером упродовж ста днів.

Нещодавно Аріана Ґранде поділилася, що приготувала версії заголовкового треку «Thank U, Next» на всі випадки життя і спростувала сварку з Нікі Мінаж.