Новини

Аріана Ґранде та Джастін Бібер представили домашній кліп на благодійний сингл «Stuck With U»

8 мая 2020

Творцями-режисерами відео стали Бібер, Ґранде та їхні колеги Рорі Крамер й Альфредо Флорес, а також менеджер обох артистів Скутер Браун.

У кліпі зібрані кадри Бібера та Ґранде, котрі виконують пісню вдома, а також відеозаписи, надані шанувальниками та працівниками-рятівниками. Кайлі та Кендалл Дженнери, Джейден Сміт і Chance the Rapper теж присутні у відео. Переглянути його можна нижче.

Усі прибутки від потокових відтворень і продажів «Stuck With U» надійдуть до «First Responders Children’s Foundation». Кошти допоможуть фінансувати дотації та стипендії для дітей медиків й інших працівників, задіяних у надзвичайних ситуаціях на передовій пандемії коронавірусу.

В інстаграм-публікації на початку цього тижня Бібер назвав «Stuck With U» «випускною піснею для всіх, хто нині не може піти на випускний вечір». Він також попросив шанувальників взяти участь у створенні музичного ролика, надіславши свої відео «у випускних сукнях чи костюмах з близькими людьми, розважаючись або танцюючи під інструментал».

Сингл слідує за несподіваною появою канадця під час виступу Ґранде на «Коачеллі» 2019 року.

Тим часом Аріана натякнула на появу нової музику минулого місяця, поділившись своєю світлиною у вокальній кабінці домашньої студії.