Новини

Аріана Ґранде та Піт Девідсон обзавелися спільними татуюваннями

19 июня 2018

Нещодавно заручена пара, яка потрапила у вихор романтики, зробила наступний крок у стосунках. На їхніх руках тепер є незмивний напис «H2GKMO», що значить «honest to God, knock me out» (можна перекласти як «клянуся Богом, ти вражаєш мене»). Уважні шанувальники співачки знають цю фразу. Якось вона її написала в твіті.

24-річна Аріана, яка почала зустрічатися з актором-гумористом у минулому місяці після розколу з репером Маком Міллером, показала татуювання у відео, яке опублікувала в Інстаграм Сторі.

Піт, який подарував артистці заручальну каблучку за сто тисяч доларів, раніше вже присвячував їй частинку свого тіла. Актор зробив на шиї татуювання маски з кролячими вухами, а також наніс на руці ініціали «А. G.».

Тим часом Аріана повідомила, що вшанувала обранця піснею, яка потрапила до її нового альбому «Sweetener». Чимало шанувальників доволі агресивно відреагували на цей вияв кохання. «Дівчино, ми знаємо, що ти його любиш, але ти – дурепа», – видніється в одному не надто ґречному пості.

На такі закиди виконавиця відповіла: «Правда, трясця, у тому, що життя надто коротке для приховування кохання, яке я відчуваю. А це – Піт».