Новини

Аріана Ґранде та Трой Сіван оприлюднили сумісну композицію «Dance to This»

14 июня 2018

Пісня Аріани Ґранде та Троя Сівана «Dance to This», що тривалий час була в роботі, нарешті прибула в повному обсязі. У ній поєднані повітряний вокал артиста та синкопопваний біт, котрі чудово поєднуються зі співом Аріани. У результаті маємо м’який і спокусливий трек.

У композиції йдеться про молоді амбіції, почуття та про те, що кохана людина навіть у кухонному освітлені видається вибуховою.

«»Dance to This» відображає період, коли ти відчуваєш, що влаштував достатньо домашніх вечірок чи подібних заходів, під час яких залишався вдома, порався на кухні та готував обіднє звучання, яке є значно, значно ліпшою альтернативою», – розповів про кулінарне музикування Трой перед релізом 13-го червня.

Аріана раніше дражнила нагадуванням про пісню. У середу вона розкрила частину тексту. «Ми могли б прост… танцювати під це, так», – твітнула виконавиця.

Пізніше співачка відсвяткувала реліз композиції, виклавши свою з Троєм світлину в Інстаграмі. «Щойно вийшов «Dance To This»! Мені випала честь приєднатися до цього запису з моїм дорогим другом і поп-королем @troyesivan», – не поскупилася в коментарі Ґранде на компліменти для колеги. 

«Dance to This» – це четвертий представлений трек із другого повноформатного диска Троя «Bloom». До цього він представив пісні «My My My», «The Good Side» і заголовкову «Bloom». Сам альбом потрапить на полиці крамниць 31-го серпня.

Аріана також має намір видати в останньому місяці літа свій новий альбом «Sweetener». Провідним синглом останнього є «No Tears Left to Cry». У платівці також знайдеться місце для спільного треку Аріани та Нікі Мінаж «The Light Is Coming», який вони представлять 20-го червня.