Новини

Аріана Ґранде виклала веселий фрагмент кліпу «Thank U, Next»

27 ноября 2018

Аріана Ґранде підживлює інтерес аудиторії до свого майбутнього музичного ролика – екранізації пісні «Thank U, Next». У соцмережах артистка поділилася відео, у якому сама не з’являється. Проте в ньому є Трой Сіван і ютюб-зірка Коллін Баллінґер.

Відео, хронометражем менше хвилини, – це переробка класичної сцени з «Крутих дівчат» (інший варіант назви кінокартини – «Погані дівчиська»). За сюжетом, замість того, щоб відповідати на питання «Хто така Реджина Джордж?» (а це – лідерка однієї з дівочих компаній), зірки у відео представляють Аріану посередництвом жартівливих розповідей про те, як гітмейкерка вплинула на їхні життя.

Одна дівчина завагітніла, коли почула побрехеньки про вагітність артистки. А зірка «Крутих дівчат» Стефані Драммонд нагадала про розкол Ґранде з Пітом Девідсоном: «Аріана розірвала заручини, тож я відшукала хлопця, який освідчився мені, і теж порвала з ним». Джонатан Беннетт, котрий теж знявся в фільмі 2004 року, також залучений до ролика. Й австралійський артист Трой Сіван був одним із тих, хто обсмоктував чутки про виконавицю.

Дражнилка опублікована без підпису. У ній зазначено лише те, що музичне відео прибуде незабаром.

До цього Ґранде вже будила інтерес шанувальників. Вона натякнула, що віддасть у кліпові належне іншим романтичним комедіям: «Білявці в законі», «Із 13-ти в 30-ть», уже згаданим «Крутим дівчатам», і ще одній стрічці, ім’я котрої не назвала.