Новини

Аріана Ґранде влаштувала в Чикаго несподіваний виступ із Барбарою Стрейзанд

7 августа 2019

Після гедлайнерського виступу на чиказькій «Лоллапалузі» минулими вихідними Аріана Ґранде здійснила ще одну зупинку у Місті Вітрів – на концерті Барбари Стрейзанд.

Під час несподіваного виступу у вівторок 6-го серпня попзірка, що виборола «Греммі», заспівала зі старшою колегою трек «No More Tears (Enough is Enough)». Вищезгадану композицію Барбара записала 1979 року з Донною Саммер.

Виконавиці були вбрані в чорне. Вони почастували глядачів енергійною версією дискокласики, їхні вокальні партії доповнювали одна одну. Переглянути фрагмент шоу можна нижче.

В емоційному твіті Ґранде подякувала Стрейзанд. Артистка зазначила, що «тряслася» та «плакала» після сету. «Просто немає слів, до побачення», – написала 26-річна співачка, а ще поділилася знімком, на якому вона обіймається з Барбарою під час репетиції.

Минулого тижня Ґранде представила музичний ролик на свій геть новий сингл «Boyfriend» за участю Social House. Вона також оголосила про повернення на малий екран, зробивши коротке камео в трейлері до другого сезону шоу Джима Керрі «Жартую».

Тим часом Стрейзанд минулого місяця возз’єдналася зі співаком-актором Крісом Кристофферсоном. Разом вони виконали «The Love Inside» – пісню з їхньої музичної романтичної драми 1976 року «Народження зірки». Це було перше виконання артистами композиції за сорок років після релізу.