Новини

Аріані Ґранде дісталося на лимони, імовірно, від шанувальника Бейонсе

24 апреля 2019

Поп-ікона виконувала попурі з пісень «Right There» і «Break Your Heart Right Back» другими вихідними «Коачелла». Саме тоді хтось із глядачів каліфорнійського фестивалю «подарував» їй лимона.

Кадри того, як з боку публіки летить плід і трафляє в груди артистки, опубліковані у Твіттері. Аріана якраз виходила з танцюристами на сцену. Виконавиця майже одразу відреагувала на інцидент словами: «Це тому, що один із вас жбурнув у мене лимона, трясця».

Хоча метальника лимона не встановили, є припущення, що це був шанувальник(ця) Бейонсе. Останній міг (могла) розлютитися після нещодавно оприлюдненої інформації про гонорар артистки. Писали, буцімто Ґранде за свій сет отримала більше грошей, аніж Бейонсе за виступ 2018-го.

Чимало користувачів мережі пов’язують лимон із альбомом дружини Джея Зі за 2016 рік «Lemonade». Тим часом у виданні «The Blast» зазначили, що чутки про гонорари зірок неправдиві, оскільки вони обидві отримали по вісім мільйонів доларів.

Нещодавно Аріану Ґранде також згадали в заголовках у зв’язку з поверненням на сцену Джастіна Бібера. Про «незаплановану» появу кумир підлітків сказав публіці: «Я вдягнув це не знаючи, що буду на сцені».