Новини

Аріану Ґранде зализав пес Мака Міллера

26 сентября 2018

Аріана Ґранде досі в траурі через смерть колишнього хлопця Мака Міллера. Почуття вона виражає у свій спосіб. Артистка дбає про свійського улюбленця покійного репера – пса Майрона. 23-го вересня вона вигулювала волохатого друга в Нью-Йорку. Шанувальник, який перепублікував знімок зі знаменитістю, назвав таке піклування про собаку «найпрекраснішою на світі річчю».

Виконавиця хіта «The God Is Woman» також виклала в Інстаграмі відео з собою та Майроном великим планом. Артистка бавилася й обіймалася з псом. Собака, здається, був одержимий артисткою, оскільки не міг припинити її облизувати. «Усі ці поцілунки. Щаслива осінь», – підписала відео Ґранде.

Мак узяв Майрона, сіміш пітбуля з іншою породою, 2017 року із «Wylder’s Holistic Pet Center» за сприяння п’ятизіркового готелю для тварин у Лос-Анджелесі. Тоді він іще зустрічався із Аріаною. Залишається з’ясувати, чи стала Аріана господаркою собаки. Але її фани не здивуються, якщо це підтвердиться, адже співачка вже подбала про улюбленців на імена Фоукс, Піґнолі, Офелія, Коко, Сіріус, Сіннамен, Страусс, Лафаєтт і Тулус.

Відео виринуло після твіту виконавиці зі словами «усе буде добре». 25-річна зірка, збентежена смертю Мака від передозування наркотиками, пізніше додала: «Я так тебе люблю».

Фани припустили, що це повідомлення було даниною небіжчику, оскільки його якось сфотографували (це було під час їхнього роману) у светрі з написом «Усе буде добре».

Аріана і Мак зустрічалися два роки. Вони розбіглися в травні. Нині Ґранде заручена із Пітом Девідсоном.