Новини

Ашер і його дружина Ґрейс Міґель порвали після двох років шлюбу

7 марта 2018

Подружжя, яке завжди оберігало свої стосунки від сторонніх, повідомило про розкол у спільній заяві в «Us Weekly» 6-го березня.

«Після тривалих роздумів і розгляду ми навзаєм вирішили розійтися, – зазначено в документі. – Ми залишаємося глибоко пов’язаними, люблячими друзями, які продовжуватимуть підтримувати одне одного на наступних віхах життя. Величезна повага та любов, які ми спрямовуємо в бік одне одного, тільки зростатиме в майбутньому».

Слідом за звісткою джерело, близьке до Ашера, розповіло «HollywoodLife.com», що розрив спричинив позов щодо герпесу виконавця.

«Справа віддаляла їх, що було неможливо виправити, – стверджує джерело. – Після позову вся довіра та близькість розчинилися. Вони не могли продовжувати як подружжя. Попри всю любов до нього, яку вона завжди матиме, Ґрейс геть стомилася від щоденних запитань від друзів і родини про недоліки Ашера».

Інше джерело зазначило, що причиною розриву також стали проблеми з довірою. «Чимало разів вона помічала, як він заглядається на інших жінок, – мовив інсайдер. – Вона не могла впоратися з думками про те, що він був із іншими, тож це виснажило їх обох. Питання довіри було головним».

Ашер і Ґрейс почали зустрічатися 2009-го року. 2015-го вони заручилися, а вісім місяців потому побралися. Протягом двох років до цих стосунків виконавець «My Boo» був одружений із Тамекою Фостер. Із попередньою колишньою він поділяє двох дітей – дев’ятирічного Невіда Ілая Реймонда та десятирічного Ашера Реймонда.