Новини

Ашер втратив вісімсот двадцять тисяч доларів

17 апреля 2018

Злодії обчистили лос-анджелеське помешкання Ашера минулого місяця. Поліцію викликала 29 березня колишня дружина співака Ґрейс Міґель. Перед цим про несанкціоноване проникнення її сповістила економка, повідомляє «The Blast». За словами економки, коли вона приїхала вранці до дому, то помітила на другому поверсі взуттєвий відбиток, відбиток руки на подушці, що лежала поверхом нижче, а також те розкриті штори на нижньому поверсі.

Коли ж вона перевірила коробку, у якій зберігалися відеозаписи з камер спостереження, то помітила, що коробка ця відсутня, а дроти розрізані.

Відтак економка зателефонувала Міґель. Та приїхала й помітила, що відсутні й деякі коштовності. Коли вони взялися сповіщати Ашера, то також помітили відсутність близько двадцяти тисяч доларів у коробці, що стояла на тумбочці.

Ґрейс вважає, що злочинці навмисно залишили вікно відчиненим. Цими міркуваннями вона, згідно з публікацією, поділилася з поліцією. Вона додала, що зв’язалася з рієлтером, який має надати їй список усіх, хто оглядав будинок. Як тільки їй дістануться імена, вона їх передасть правоохоронцям.

Міґель також припустила, що злодії поцупили прикраси на початку тижня, а потім повернулися за записами з камер спостереження. На такі міркування її наштовхнуло те, що економка спочатку не помітила однин із перснів. Вона вважала, що його взяв Ашер, який тоді якраз був на роботі. Через кілька днів працівниця помітила нестачу більшої кількості ювелірних виробів.

Серед найдорожчих предметів, які винесли з оселі виконавця, це годинник за двісті двадцять тисяч доларів, а також намисто з Ісусом з червоного золота вартістю в двісті тисяч мертвих президентів.

У цей час поліція проводить розслідування.

Ашер і Міґель, які прожили разом майже десять років, представили спільну заяву про припинення стосунків 6-го березня. Ґрейс подала документи на розлучення раніше цього місяця з посиланням на непримиренні відмінності.