Новини

Avicii посмертно повернеться в чарти після виходу влітку нового альбому

8 апреля 2019

Небайдужі до творчості Avicii дбають про присутність артиста в музичній індустрії. Виконавець, справжнє ім’я котрого Тім Берґлінг, спочив 20-го квітня 2018-го у віці двадцяти восьми років

Нині, до перших роковин зірки, його сім’я повідомила, що шанувальники зможуть почути заплановане шведським діджеєм в останні місяці його життя.

За даними «The New York Times», родичі запропонували продюсерам і колегам Avicii завершити треки, які були готові на сімдесят п’ять – вісімдесят відсотків. Над музикою працюють Карл Фальк, Альбін Недлер і Крістоффер Фоґельмарк. Останні можуть посилатися на досвід співпраці з покійним артистом і його нотатки, щоб якомога точніше наблизити альбом до того вигляду, який собі уявляв сам Avicii.

«Я стараюся продюсувати очима та вухами того, кого тут немає. Це дуже важко – не критикувати себе постійно. Чи сподобалося б це йому? Щоб він зробив?», – розповів Фальк.

Зрештою виник альбом під простою назвою «Tim». Карл додав, що останні композиції діджея досить відрізнятимуться від клубних мелодій, які звикли від нього чути:

«Це був інший Тім. Тім, який бажав щось сказати».

Яскравим прикладом нового проекту є перший сингл «S.O.S.», для запису котрого Avicii об’єднався з Aloe Blacc. У пісні є рядок: «Чи чуєш ти мене, S.O.S. Допоможи моїй свідомості відпочити».

Тім також долучився торік до треку «Heaven», який створив із вокалістом Coldplay Крісом Мартіном.

«S.O.S.» дістанеться слухачам 10-го квітня. А третій диск Avicii видадуть у червні.