Новини

Avicii зробив близько 600 версій пісні із Крісом Мартіном

21 сентября 2017

Такою значною варіативністю відрізняється пісня «Heaven», що увійде до нового альбому Avicii. Гостьовим вокалом на ній відзначився Кріс Мартін із гурту Coldplay.

«Кріс є однією із найбільш творчих особистостей, котрих я коли-небудь зустрічав у своєму житті. Та ще й перфекціоніст, – розповів у інтерв’ю виданню The Sunday Times шведський діджей та продюсер. – Ми зробили приблизно 600 версій пісні, а він і досі просить мене «покрутити» вокал».

Також Avicii розказав, що згода на співпрацю від зіркових музикантів додає йому віри у власні творчі сили.

«Найбільше задоволення я отримую, коли приходить підтвердження від музикантів, які знаються на написанні пісень. Успіх у хіт-парадах – це одне, проте він абсолютно не говорить, що ти відбувся як музикант. Донедавна я взагалі не вірим у себе, як у музиканта», – зізнався Тім Берглінг, більше відомий як Avicii.

Зазначимо, що окрім Кріса Мартіна на майбутньому лонгплеї шведа можна буде почути Тома Оделла, Джона Ледженда, Джона Бона Джові, Роббі Вілльямса та інших. Реліз другого студійного альбому Avicii «Stories» відбудеться 25 вересня.

Нагадаємо, що у минулому Тім Берглінг та Кріс Мартін вже працювали разом: Avicii спродюсував для минулорічного альбому Coldplay «Ghost Stories» пісню «A Sky Full Of Stars», кліп на яку можна переглянути нижче: