Новини

Авріл Лавін і Нікі Мінаж оспівали стереотип про білявок

13 февраля 2019

Авріл Лавін оприлюднила свій новий сингл «Dumb Blonde», у запису котрого взяла участь Нікі Мінаж. Слухайте композицію нижче.

Пісня включена до її нового альбому «Head Above Water», який уже незабаром дістанеться слухачам, і слідує за нещодавнім релізом гарячого хіта «Tell Me It’s Over».

Минулого тижня Лавін зазначила у твіті про «Безглузду блондинку»: «Ніколи й нікому не дозволяйте принижувати вас за те, ким ви є. Піднімайтеся. Боріться. Будьте собою. Любіть. Будьте справжніми. Добрими. Знайдіть себе та тримайтеся за це. До біса стереотипи».

Мінаж – давня шанувальниця співачки. Перед релізом пісні вона написала: «Я зажди слухала альбом цієї жінки, коли їхала на роботу в «Червоний лобстер» [прим.: до прославлення артистка працювала там офіціанткою]. Ці прослуховування щодня тривали годинами, а згодом – місяцями. Плакала під «I’m With You», «Сomplicated», «Things I’ll Never Say», «Nobody’s Fool», «Sk8er Boi». О, Боже. Ця жінка неймовірно талановита».

Лавін повернула комплімент у рядках: «У це важко повірити! #DumbBlonde із легендарною Нікі Мінаж! Нікі така талановита й сильна жінка, вона – рушій. Я завжди слухала «Fly», «Starships» і «Bed». Те, що вона у моїй композиції, дуже особливо для мене».

Авріл додала: «Ми задумали «Dumb Blonde» як гімн усім, хто ведеться на стереотипи. Зберігайте впевненість і не дозволяйте нікому розповідати вам, як бути. Сподіваюся, вам подобається цей трек!»

«Head Above Water» артистка видасть цієї п’ятниці, 15-го лютого.