Новини

Авріл Лавін підтвердила наявність хвороби

21 сентября 2017

Кілька місяців Авріл Лавін була зломлена невідомою хворобою. Виконавиця почувалася втомленою і в неї відбувалися легкі запаморочення, перш ніж лікарі діагностували в артистки недугу Лайма.

Перед тим, як здати аналізи, виконавиця перебувала в Лас-Вегасі. Там вона з друзями святкувала своє 30-річчя. Дивне самопочуття спантеличило її: Авріл не могла зрозуміти, що сталося. «Мені ледве вдалося поїсти, й коли ми пішли до басейну, я залишила гостей і лягла в ліжко. Друзі запитали, що сталося, а відповіла, що не знаю», – розповіла Лавін в інтерв’ю для «People».

Пізніше лікарі сказали їй, що вона підчепила хворобу Лайма. Це – бактеріальна інфекція, яку розповсюджують заражені кліщі. Артистка міркує, що ймовірно була покусана комахами минулої весни.

Мати співачки Джуді переїхала до доньки, щоби попіклуватися про неї. Чоловік Чад Крюгер тоді якраз гастролював зі своїм гуртом Nickelback, тож не міг бути поруч. 

«Я й гадки не мала, що якийсь укус може спричинити таке. Я була прикута до ліжка протягом п’яти місяців. Відчувала, що не могла дихати, говорити та рухатися. Я думала, що помираю. Бувало, що весь тиждень я не могла прийняти душ, адже ледве стояла на ногах. Було таке враження, ніби з вас висмоктали все життя», – мовила Лавін.

Нині Авріл, як вона сама каже, почувається на 80 відсотків ліпше і з нетерпінням чекає повернення до роботи. Її новий сингл «Fly» буде видано пізніше цього місяця. Реліз, бузсумнівно, заспокоїть шанувальників, які стурбовані відсутністю виконавиці.