Новини

Азілія Бенкс розкритикувала Іґґі Азалію за пропагування детокс-чаю

29 ноября 2018

Парочка, здавалося, завершилася тривалий біф цього літа, коли Бенкс заявила про підготовку сумісного треку з Азалією. Але на початку тижня виконавиця пісні «212» не змогла пройти повз промо-твіт, у котрому Іґґі просуває харчовий додаток. У пості Азалія зазначила, що продукт допомагає їй зменшувати живіт, але при цьому не зменшує апетитності сідниць.

Бенкс прикріпила знімок з екрану, на якому видніється публікація Іґґі, до своєї Інстаграм Сторі. «Овва. Іґґі геть розбита. Пам’ятаю, коли мені доводилося братися за подібні чайні реклами, щоб заробити грошенят. Це були важкі часи. А в неї вистачає терпіння подавати це, як щось веселе. Трясця», – зазначила в пості Азілія.

Бенкс продовжила: «Ніколи не зневажала дівчат, яким доводиться вертітися. Але прогнозую, що незабаром вона повернеться до батьків в Австралію».

Іще гостра на вислови виконавиця запропонувала колезі роботу з просування шампуню.

Іґґі поки не відповіла на тролінг.

Нещодавно виконавиця «212» повідомила, що їде до Великобританії. Цього року вона також розповіла про затримку видання «Fantasea II: The Second Wave» – її довгоочікуваного другого альбому.

Азілія постійно свариться з людьми. У жовтні світ спостерігав за її інтернет-битвою з Ланою Дел Рей. Реп-артистка навіть погрожувала спалити будинок поп-виконавиці. Апогею їхнє протистояння досягло тоді, коли знаменитості зосередилися на Каньє Вестові.