Новини

Бандитські фільми – ось що надихнуло Еллі Ґолдінґ на екранізацію пісні «Worry About Me»

7 апреля 2020

Британська попзірка поділилася мрією якось знятися в кіно й заодно розповіла, що натхненням для створення її найсвіжішого кліпу були фільми Ґая Річі 1998-го та 2000-го років, у котрих знялися Джейсон Стейтем і Вінні Джонс.

Артистка повідомила для колонки «Bizarre» від газети «The Sun»:

«Я переглянула всі ці ґанґстерські фільми. Мені подобалося, коли всі вони були закривавлені, і їх били по обличчю, а вони продовжували сміятися й жартувати. Тож я люблю такі речі. І [відео] дало мені можливість грати. Я завжди хотіла грати. Нехай навіть я знімаю крихітний музичний відеоролик, де мені випадає можливість трохи пограти, я просто люблю це».

Гітмейкерка «Love Me Like You Do» додала, що планує робити всі свої майбутні відео «довбанутими», оскільки їй подобається дивувати людей.

Стосовно того, що надихнуло її на створення майбутнього альбому, Еллі нещодавно дражнила: він складається з двох частин, і в ньому простежується «відчутний вплив класики».

33-річна співачка охарактеризувала наступника свого «Delirium» 2015-го, котрий має вийти в червні цього року, як «масштабні звуковий пейзаж і фільм», а ще пообіцяла продемонструвати талант мультиінструменталістки: зіграти в авдіодоріжках на піаніно, гітаті та басі.